MELDEN ZLU

Het is dit jaar ook weer mogelijk om automatisch melden in te stellen als je electronische systeem daarvoor geschikt is. Hiervoor moet woerden@mg.pigeonadmin.com ingesteld worden in je electronische systeem. Let op. Dan geen email adressen meer om direct naar de zlu of ifc info te melden. Let op. Dit instellen is op eigen risico. Advies is om bij de 1e duif te controleren of de duif op zowel de zlu woerden als de ZLU meldlijst staat. Als dat niet zo is dan alsnog proberen handmatig te melden via de onderstaande instructies. 

 

 

Het melden van de ZLU duiven door de liefhebber via de volgende link:

 

Meldpost en Meldlijst keuze

 

MELDPOST

 

of typ anders het volgende adres in:

www.duivensites.com/woerden/meldpost.php

 

- Selecteer de vlucht

- Vul eerst je lidnummer in

- Vervolgens kun je het ringnummer van de duif selecteren

- Vul de kloktijd in

- Druk op Melden

 

Let op: het duurt ongeveer 2 seconden voordat melding is verstuurd waarna je weer een leeg scherm ziet klaar voor de volgende melding.

 

De meldlijst is te zien via de volgende link:

MELDLIJST

 

of typ anders het volgende adres in:

www.duivensites.com/woerden/meldinglijst.php

 

Je kunt wachten tot het automatisch herladen van de pagina maar het is ook mogelijk om zelf de pagina opnieuw te laden om te controleren of je melding is doorgekomen en alle andere meldingen te zien!!

 

Als je geen beschikking hebt over internet en de meldingsite dus niet kan bereiken, svp melden via de ZLU Whatsapp groep en vragen of iemand anders voor je kan melden met vermelding van;

1. lidnummer

2. ringnummer duif

3. geslacht m/v

4. kloktijd

5. stempel  ( mits aanwezig )